Buitenschoolse Opvang

Samenwerking met SKO
Wij werken nauw samen met SKO (Stichting Kinderopvang Oegstgeest). SKO verzorgt  met negen kindercentra de kinderopvang in Oegstgeest. Kinderopvang van SKO is van uitstekende kwaliteit, professioneel en vraaggericht, spelen in op ontwikkelingen en besteden veel zorg en aandacht aan de kinderen. Kortom, zij bieden je kind een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving om in op te groeien, te spelen en te leren.

 

Convenant informatie uitwisseling
Om de informatievoorziening binnen de brede school goed te laten verlopen hebben SKO en ABS Het DOK een convenant opgesteld hoe zij met die informatie om gaan. Daarnaast geven alle ouders toestemming via een toestemmingsformulier om informatie tussen SKO en de basisschool mogelijk te maken. Je hebt natuurlijk ook de mogelijkheid om aan te geven dat je geen toestemming geeft. Hieronder staan zowel het convenant als het toestemmingsformulier.

 

convenant met SKO.pdf

Toestemmingsformulier informatie uitwisseling.pdf

 

Kinderopvang bij Brede School Het DOK
Bij Brede School Het DOK verzorgt SKO dagopvang voor kinderen van 0 – 4 jaar, voorschoolse- tussenschoolse en naschoolse opvang voor kinderen 4 – 13 jaar en een peuterspeelzaal voor kinderen 2 – 4 jaar, genaamd het Kraaiennest.
Het kinderdagverblijf heeft drie groepen: Matrozen, Schippers en Kapiteins. De buitenschoolse opvang heeft vier groepen: Hut, Mast, Dek en de Kajuit.
De Dagopvang en buitenschoolse opvang zijn open van 7.30 – 18.30 uur.
De peuterspeelzaal het Kraaiennest van 8.30 – 12.30 uur.

 

Informatie en aanmelding
Je meldt kind aan via het aanmeldingsformulier op www.sko-oegstgeest.nl/aanmelding. SKO biedt verschillende mogelijkheden voor opvang. Op deze website vind je een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 

Contact

Natuurlijk kun je ook bellen met Bureau SKO voor informatie: 071–515 98 00. Dan kun je bijvoorbeeld een afspraak maken met de manager kinderopvang, Bianca Weijers voor een rondleiding. Neem gerust contact met haar op: b punt weijers apestaart sko-oegstgeest punt nl of bel 071-515 98 58.

Nieuws

Kinderboekenweek

Van 3 t/m 14 oktober is het Kinderboekenweek 2018 met als thema vriendschap: Kom erbij!

 

Kinderboekenweek

Website vernieuwd

Op de valreep voor de herfstvakantie is de nieuwe site van Het DOK gepubliceerd. 

Het portaal voor ouders wordt in oktober geactiveerd. Je ontvangt als ouder een bericht hierover in je mailbox.

Fijne week

 

Kalender

Herfstvakantie
Kerstvakantie
December 23Continue reading
1e kerstdag
December 25Continue reading
2e kerstdag
December 26Continue reading
Oudejaarsdag
December 31Continue reading
Nieuwjaarsdag
Voorjaarsvakantie
February 24Continue reading
Goede Vrijdag
1e Paasdag
2e Paasdag
Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences
Loading...